Войната печели този, който има кауза. Така, както са печелили битките

...
Войната печели този, който има кауза. Така, както са печелили битките
Коментари Харесай

Проф. Дронзина: Войната печели този, който има кауза, Украйна я има


Войната печели този, който има идея. Така, както са печелили борбите преди време ген. Колев и неговите бойци. Каузата на правдата е на страната на Украйна в тази война и заради това не се колебая в нейната победа. Това сподели пред БНР проф. Татяна Дронзина, политолог и академични учител. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5122
По думите ѝ не е редно да се премълчава, че 9-и май е ден на успеха на целия свят над фашизма, защото и доста страни, а освен Съветският съюз, са съдействали за тази победа. 

" В речта си на парада в Москва Путин не използва израза " специфична военна интервенция ", което може да ни накара да мислим, че може по-късно през днешния ден или през идващите дни да разгласи пълномащабна война в Украйна. Путин не разгласи готовност и анулира въздушната част от парада, което е показателно ", сподели проф. Дронзина.  

Тя посочи, че обявяване на готовност ще разреши на Русия да съди дезертьорите и тези, които отхвърлят да служат във войските, които изпраща в Украйна.

Проф. Дронзина разяснява с отчаяние, че очакването в днешна Русия да се появи антипутинско и антивоенно придвижване е безпричинно, тъй като там " няма сериозна маса от хора, които могат да го образуват ".

" Не считам, че войната в Украйна ще свърши бързо ", предвижда политологът. 

Татяна Дронзина разяснява думите на лидерката на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова, че Русия е другарска страна на България: " Тя споделя това, когато Русия ни сложи в лист с противников страни, когато ни врътна кранчето и ни спря газа и така нататък При това състояние какво друго да мислим, с изключение на че българският ляв политически хайлайф има зависимости от Москва, които не са забележими, само че са доста мощни ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР